Igennem årene har vi opbygget stor erfaring inden for industrien.

Industrien er speciel, fordi oftest er de afhængelige af maskiner, som har kørt både 10, 20 og 30 år. Dette betyder også, at der oftest findes PC’ere der kører operativ systemer, som ikke længere supporters. Det er systemer som MS-DOS, OS/2, Windows 3.11, Windows 95, Windows XP og Windows 7.

Alle disse systemer er forældede hvis man skal spørge Microsoft eller andre leverandører. Men hvad hjælper det, hvis denne maskine, har software som står for at styre et produktions apparat, en robot, et vision system eller lignende. Og man ikke kan købe en ny computer. Skal man så skrotte en velfungerende maskine til millioner pga. en simpel ting som computeren ?

Vi har specialiseret os i både fejlsøgning og vedligehold af disse systemer. Vi har erfaring med udskiftning af harddiske, sikring og backup af harddiske så man hurtigt kan genstarte produktionen hvis det fejler. Vi har erfaring i at finde erstatnings hardware, som kan afvikle den fornødne software, eller har de korrekte interfaces, COM, RS485, Parallel porte med mere.

Har du maskiner, som holder dig vågen om natten ved tanken om, hvad hvis de holder op med at virke ? Giv os et ring med din problemstilling, så ser vi om vi ikke kan finde en løsning på problemet. Også selvom producenten siger at det ikke kan lade sig gøre.