Kundensmand.dk er en Konsulent virksomhed med base i Randers.

Vores normale kunder er placeret i og omkring Randers. Dette skyldes at vi oftest er ude hos vores kunder, når de har brug for hjælp. Både fordi vi sætter den personlige kontakt højt, og fordi det er nemmere at snakke sammen ansigt til ansigt.

Kundensmand.dk er stiftet af Michael Bach, som har 14 års erfaring inden for IT Branchen. Både som IT-Supporter, IT-Teknikker og IT-Konsulent, og har en bred viden omkring IT og hvad dertil hører.

Vi har ikke et ønske om at blive de største indenfor vores område, men derimod et ønske om at være dét som vores kunder efterspørger af en IT-Mand

Vi ligger vægt på at en aftale er en aftale, og det er noget man laver uden brug af store systemer. Når vores kunder har brug for hjælp, har de ikke brug for en helt masse udenomssnak, de har faktisk bare brug for at få løst deres problem, og gerne for en time siden.

Vi har flere kunder som benytter os som Konsulenter hos deres egne kunder. Så kan de gøre, hvad de er gode til, og vi kan gøre hvad vi er gode til. Det hedder synergi, og det kan vi godt lide.

Vi er ærlige, også selvom det måske ikke er den bedste forretning for os, måske siger vi noget, kunden ikke har lyst til at høre. Men det er vigtigere for os at tage fat om problemet og få en dialog igang, ellers kan vi ikke levere den kvalitet, som vi gerne vil.

Hos kundensmand.dk har vi afskaffet håndvasken. Vi er nemlig så trætte af at høre om firmaer og leverandører der har så travlt med at vaske hænder. Det er okay at have “jokket i spinaten”, eller ikke at kunne finde ud af opgaven, men at begynde at skyde skylden på alle mulige andre, det er ikke okay.

Vi står til ansvar over for vores kunder hver dag, det er en tillidssag og basen for et godt samarbejde.